I gang med at tække et hus

Vi tilbyder en lang række ydelser for vores kunder. Alle dine behov bliver dækket hos Kajtæk alt fra nytækning, brandsikring, reparation til algebekæmpelse.

Nytækning

Vi er et tækkefirma som sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. Mere end 30 års erfaring indenfor branchen sikrer vores kunder et godt og solidt resultat - ingen halve løsninger hos os. Vi er kendt for at arbejde med sans for detaljerne, og det har vi i sinde at blive ved med.

Nytækker og reparerer dit tag

Reparation

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud ved reparationer, og rykker hurtigt ud når skaden er sket. Vi er specialister i alle slags reparationer, både store og små.

Tilbyder lægter og rygninger på dit tag

Brandsikring

Når du skal have lagt nyt stråtag, anbefaler vi ofte at få udført det med branddug, så du er bedst muligt sikret, hvis en brand skulle opstå. De store forsikringsselskaber yder nu helt op til 30 % rabat på indboets brandforsikring, når stråtaget er brandsikret.

Tilbyder brandsikring og algebekæmpelse

Årligt servicetjek og algebekæmpelse

Stråtag er et levende materiale, som kræver vedligeholdelse for at holde det sundt og raskt, derfor tilbyder vi årligt servicetjek. Det er yderst vigtigt at holde taget fri for mos og alger, derfor anbefaler vi årligt albebekæmpelse, så taget kan ånde frit.

Tilbyder årligt servicetjek af dit tag